dissabte, 14 d’abril del 2012

Les creences i valors són la base del criteri professional.


Aquest article, segons el meu parer, vol que deixem uns instants de parlar envers què hem de fer com a docents per a què els infants aprenguin, i comencem a pensar en com hem d’educar, ja des d’abans de la formació inicial, als professionals que educaran a les futures generacions.

En altres paraules, critica el fet que a les escoles de magisteri i a la formació continuada s’intenti introduir coneixements a un recipient, com si aquests estiguessin buits. Quan, de sempre ens han dit que hem de tenir en compta el bagatge personal i, per tant, les creences i valors dels que ens estan escoltant.

És per aquest motiu que, probablement, na C. OLIVER VERA pretén que valorem si: no seria molt més útil que els pròxims docents aprenguin des d’una perspectiva holística? Perquè, potser així tinguin molta més confiança en sí mateixos i, per tant, en el que mostraran als futurs alumnes. En altres paraules, els guies estaran molt més motivats i, en conseqüència, millor preparats per assumir nous reptes. En resum, tal vegada, així no tindran por a desequilibrar-se mitjançant la innovació.

Per lleguir-ho cliqueu aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada